dimecres, d’octubre 31, 2007

El primer candidat a la Generalitat amb videoblog

És una novetat però no és una sorpresa. M'explico. És noticiable (com a mínim en un blog de la temàtica del meu) el fet que Artur Mas sigui el primer líder polític català en tenir un videoblog. Però a la vegada crec que no és una sorpresa, ja que en Mas i el seu equip de comunicació han mostrat una sensibilitat molt especial vers les noves teconologies des que va començar la seva carrera a la presidència de la Generalitat. Hi creuen. Són conscients de la importància que el mitjà online pot arribar a tenir, i actuen en conseqüència. No sempre, certament, però sí en casos com el que avui comentem.
.
Per a mi la referència en videoblogs és el del David Cameron. El d'en Mas vol respirar-ne un aire. Estarem amatents(*) a com evoluciona la novetat convergent. Que sigui benvinguda i a veure si algún altre candidat s'hi suma.
.
(*) Primer (humil) consell: Potser que fessin la pantalla més petita i així segurament es veurà la imatge menys pixel·lada. Una vegada més, el vídeoblog del Cameron ens serviria d'exemple.