dimecres, de setembre 02, 2009

A can Suplement, amb la Núria Ferré

.
L'assignatura de Comunicació Política i d'Institucions Públiques, i l'Àrea d'Estudis Nacionals, tot plegat a la UOC. Les classes a Blanquerna. Un nou llibre sobretot apte per a malalts de la cosa (però no només). Sàpiens, com des que va començar. La columna a can Singular. I quedaven encara tres moments més de dedicació per comentar-vos. Avui el primer. Dilluns el següent. I l'altra setmana el tercer. No és per estirar el xiclet, eh? Els qui em coneixeu in person sabeu que sóc de mena endreçat. Així que en el seu dia, quan vaig decidir passar pàgina de l'aventura Singular vaig decidir no avançar esdeveniments fins que tot plegat fos a punt d'engegar.
.
I els amics de can Catalunya Ràdio ja ho han anunciat, així que ara ho faig jo. A partir de la setmana vinent, tindreu l'Aira tots els dissabtes, de 10 a 10.30h (aprox) analitzant l'actualitat de la setmana amb la Núria Ferré. Serà en el magazine matinal dels caps de setmana a Catràdio. Sens dubte (i també els qui em coneixeu sabeu que això ho deia servidor de fa temps) el millor programa de cap de setmana que es fa i es desfà a la ràdio catalana. Au! Ja ho he dit!
.
La Núria va recollir la temporada passada el testimoni del Solà. Era un repte fort, però l'escola i la trajectòria de la mestressa deixaven poc marge per a l'error. L'èxit del programa, a banda de l'audiència i dels EGM's varis, ens el dóna el fet que ha estat un dels pocs programes clau de Catalunya Ràdio que no han estat tocats de cara a la nova temporada que comença dilluns vinent.
.
L'estoneta que servidor serà a can Ferré, doncs, es dedicarà a comentar l'actualitat des d'un punt de vista diferent. Mirant d'interpretar-la més enllà del que ja tothom ens ha explicat durant la setmana. Mirant d'aturar-nos en allò que se'ns ha passat, bàsicament perquè o bé ningú no ho ha dit, o perquè els mitjans hi han passat de puntetes.
.
Molt important: VOLEU QUE FEM L'ESPAI PLEGATS?? Voldria que fos molt 2.0 i que per tant fos font d'intercanvi. Vosaltres, internautes, dieu molt la vostra a la xarxa. Si ho voleu, també el vostre punt de vista pot tenir finestra a can Catràdio. Allò que creieu que mereix d'atenció i no l'ha tinguda prou. Allò que creieu que ningú no n'ha parlat i és important. Allò que creieu que no és clar i que necessita d'una mirada acurada que hi miri diferent. Tot plegat serà protagonista de la secció. Em teniu al twitter, al facebook, via mail i en aquest blog. Us hi espero!
.
Estrana, dissabte 12 de setembre.
.
Núria Ferré, Irene Blay, Quim Bonet... i tota la família d'El Suplement... ja venim!!

6 comentaris:

Marc ha dit...

val! prenc nota, però a les 10:00 del matí... buf... no prometo res...

ànims i molta sort. El tema sembla interessant i ojalá que us atreviu amb tot.
Marc

Higini Herrero ha dit...

Sóc un desastre en recordar-me'n de l'hora que fan els programes o d'escoltar-los quan és hora...

Sort en tinc dels teus enllaços per escoltar-los després per internet :-P

Sort a can Suplement!

Sergi Sabaté ha dit...

Wow!! Aira 2.0 a la ràdio. La cosa avança, eh!

Estarem a l'expectativa de les altres noves.

Mireia i Marc, ja disposarem del podcast per escoltar-ho on i quan vulguem. Grandeses!

TONI AIRA ha dit...

fem el que podem, amic sabaté! i sí, companys, admeto que l'hora és nostrada, però compteu que entre una cosa i l'altra (butlletí, anuncis, entradeta...) començarem a les 10.15h aprox. ara! com diu el sabaterisme, el podcast sempre el tindreu aquí. i servidor que se n'encarregarà!

Alba Comas ha dit...

l'Irene Blay trobo que te una veu massa afonica.No resulta per radio com la Ferré ( que per cert te el catala mes correcte). Modesta opinio

Ramon Clotas ha dit...

el suplement ha pasat per moltes presentadores però la núria i la Tatiana són molt bones La prova que estan a TV3 en màxima audiencia
I aquesta Irene pobreta es una simple colaboradora No se li pot exigir com elles.