dimecres, de juliol 21, 2010

Riure's d'un mateix

.
Artur Mas va participar ahir en el programa El Club del Chiste, d'Antena3. Frase d'entrada del candidat: "No hi ha millor esport que riure's d'un mateix". Atenció, pregunta: qui ho haurà fet més aquesta setmana, dels dos principals candidats a la presidència de la Generalitat?: Ell a Antena3... o José Montilla anant avui a veure ZP a la Moncloa...?
.
Per cert, que com a estratègia marquetiniana, això d'anar al Club del Chiste no està del tot malament. Es confirma que Mas no es guanyarà mai la vida amb això dels acudits, però l'entorn on fa la gràcia està ben buscat, no queda histriònic, ho fa de la mà de la guapíssima Martina Klein i es projecta distesament i afable davant un públic que no és majoritàriament el seu target, però d'on pot com a mínim mirar de desactivar a la contra algun actiu que pugui pensar "doncs mira...". La cosa no té gaire audiència (crec), però l'efecte multiplicador de la xarxa farà la resta. N'hem parlat avui a can Tot és molt confús de l'estiu, amb Pipo Serrano.
.
Aquí l'àudio del comentari sobre el moment Mas al Club del Chiste i el moment Montilla a la Moncloa, aquest dimecres 21 de juliol. A partir del minut 6.40.