dimarts, de juliol 20, 2010

Possessió 'spindoctoral' d'en Batllori i LV



.
El gran i admirat Toni Batllori sembla que ha estat atret per una altra de les meves fons d'admiració: els spin doctors. Ja sabeu, són actors de la política que cal conèixer perquè influeixen molt en com l'activitat de la cosa pública pren forma i en com es projecta als mèdia, que per a molts és l'única font de realitat.
.
Doncs bé, l'altre dia (primer en un bonic fora de camp) el gran ninotaire de La Vanguardia va donar-los veu... per després, en pocs dies, posar-hi nino i veu. És molt interessant. És un donar pública categoria d'actor polític de primera a uns professionals que es mouen a l'ombra però que decideixen molt respecte d'allò que passa sota els focus de les càmeres. I això és important. És allò de fer visible l'invisible, que tant necessari és que practiquin els mitjans de comunicació.
.
L'spin doctor d'en Batllori és un paio petitó, pulcrement vestit amb corbata vermella, però en mànigues de camisa (anant per feina), amb ulleres i els cabells curtets a l'estil militar. Una versió evolucionada del mític Martínez que acompanyava Pujol a les tires d'en Batllori quan el convergent era president.
.
Aquí us he adjuntat les mostres de la possessió spindoctoral d'en Batllori, i en conseqüència de can La Vanguardia.
.
(Per visualitzar del tot bé les tires còmiques, cliqueu al damunt de cadascuna d'elles).
.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Si senyor! molt bo! pura realitat!
Els spindoctors, son en realitat els que governan.