diumenge, de desembre 20, 2009

La frase curta i pare de família

.
Gran sèrie que suposo que us té a més d'un enganxats: Family Guy. Implacable. Us apunto només un tosset que toca en aquest blog. La senyora de la casa es presenta per alcaldessa. S'estrena com a candidata, però quan després de la seva primera intervenció en un debat televisiu entén que no té temps d'argumentar i que bàsicament allò que ha de fer és deixar anar píndoles d'impacte per entusiasmar el públic... s'hi posa a totes. I atenció al seu gos-spin com l'anima a fer-ho... i també tingueu present que el fotograma final és d'una assistent a un míting real.
.
L'article de la setmana a can Avui el vaig dedicar ahir al nostre Maleït esport nacional, que no, lamentablement no és el nostre futbol-espectacle-global del gran Barça triomfant. I ahir també a can El Suplement, a Catràdio, vam fer la setmanal repassada de l'actualitat que aquí us enllaço.
.

1 comentari:

Martí Bou ha dit...

Zitzània!

Una paraula preciosa. Cacofònicament parlant i molt pròpia del fer català.

És més, no és el futbol l'esport nacional, però ja hi ha qui ja pensa en qui serà el substitut de Laporta i si el proper podrà mantenir-lo a la banqueta. I això que normalment la Zitzània culé és sobre si "hem de fer fora l'entrenador?!", o "Thierry Henry se n'ha d'anar a marcar gols amb la mà a una altra banda?! No s'aguanta els pets! Força Jeffren!!".

Això sí, Zitzània és el pitjor llibre d'Astèrix i Obèlix... En això estem d'acord, oi? Es va notar, i molt, la mort de Goscinny, oi?

Salut i bon nadal,


el Bou