dimecres, de desembre 23, 2009

Círculos, Garzón (ara Grande-Marlaska)


.
Bartomeu Muñoz a punt de tornar a casa per Nadal. En Luigi com a únic imputat del cas Pretòria que queda a la presó. I tot plegat amb aquella popularitat que sempre torna en el cas del jutge Baltasar Garzón. Aquesta setmana per decisions com les apuntades, però també perquè igual ens el suspenen.
.
Avui, aconsellat pel company ZuhaitzV, clip dedicat a aquest jutge que un grup interessant va triar com a inspiració per batejar-se. Amb tot, el "superjuez" no podia suportar la idea d'entrar el seu nom al Google i que el primer link no fos per a ell sinó per a un grup de música. Va apretar els pobres fíbers... i aquests van canviar-se el nom per Grande-Marlaska, un altre jutge estrella, aquest pel que es veu amb més sentit de l'humor.
.

2 comentaris:

Marc ha dit...

mira que has de ser freak per posar-te de nom al grup "Grande-Marlaska"... jejeje
però mola! :-)

Martí Bou ha dit...

Un honor ser citat en aquest bloc, Sr. Aira!

És època ara de llistes anuals de Rockdelux'os, Mondosonoro's, Go Magazine's, i les posteriors rajades i vilipendis.

Res més distret que això a part de la roba estesa política.

Àdhuc, i fins i tot, més distret encara llegir un correu d'un individu que afirmi que el disc de Akron Family és el que en castellà popular anomenen patranya, o al revés: una obra mestra del nostre temps.

-Akron Family, convidats a la plaça reial per l'ajuntament de BCN a fer un concert multitudinari a la Mercè amb un aspecte de Crosby Still & Nash que feia por i goig sentir...-



Bona entrada d'any, vist que ja ha passat la nit i el dia de Nadal.

Salut, Sr. Aira.


el Bou facultatiu


pd. tinc una pregunta-proposta per fer-li... ja li faré arribar. En qualsevol cas, un honor

pdd. i al company Marc Elena... si Espanya ha tolerat un grup de música amb nom de cigarros dolents (léase Celtas Cortos) crec que ho podrem superar, oi?