dimarts, d’octubre 06, 2009

De la dreta-dreta al "sentit comú"Què lluny que queden els temps en què Juan Echavarría (sí, l'antic sogre de Joan Laporta) feia campanya amb eslògans del tipus "La izquierda no hace una a derechas" o "Tu mano derecha en el Parlamento". Eren temps de la Solidaritat Catalana del 1980, antecedent d'Alianza Popular, que a la vegada va ser l'antecedent de l'actual PP.
.
Amb AP, primer van provar (1984) amb un empresari independent: Eduard Bueno. I l'eslògan (atenció) va ser: "El voto Bueno para Catalunya". Boníssim. També queden lluny aquells temps... i aquells jocs de paraules... per sort.
.
Amb Josep Piqué va arribar Francesc Vendrell a les campanyes del PP, i van tirar de centre (dreta ja no, anatema) i de "sentit comú"... vaja, com la CiU que presentava Duran al Congrés en 2004... però dos anys després.
.
Avui hem tingut en Vendrell a El Matí de Catalunya Ràdio, a la secció Màrqueting Polític, que per cert la setmana vinent farà descans per qüestions de pont (que ha apilonat les coses a can Fuentes... on per sort hi ha molta teca!). Aquí teniu l'àudio de la secció d'avui. Vendrell ha parlat al principi del cas Millet i de com durant el conegut com a Aznarato, el llavors líder absolut de la dreta espanyola i del govern ídem venia de tant en tant a Catalunya a prendre una mica el pols de la societat civil a través de prohoms del món de la cultura, etcètera. Sembla que, com la resta, van picar amb el tal Millet.
.