dimecres, d’abril 20, 2011

Na Jenifer i la política

Ahir al 59 Segons vam debatre de les recurrents retallades. Recurrents com a argument de debat periodístico-polític dels últims mesos. Sembla que no en sabem d'altra. Tot i que ahir al 59 val a dir que també vam garlar d'altres coses. Ho vam fer amb José Zaragoza, del PSC, que ens va parlar (sense deixar anar res) del moment del seu partit, del moment del PSOE i les relacions complicades entre els socialistes catalans i els de can Madrid. I tot seguit vam fer comentari sobre la iniciativa del conseller Felip Puig a propòsit del marcatge de prostitutes (i clientela) als carrers de can Catalunya. Finalment, moment Porra Barça sobre la final a València d'avui contra la merengada. Aquí teniu el vídeo de l'entrevista a set amb en Zaragoza, i aquí el vídeo de la resta de debat. Ahir compartint taula amb Albert Sáez, Jordi Barbeta, Milagros Pérez Oliva, Joan Carles Girauta (amb nou llibre), i Núria Ribó.

I avui, la cita setmanal a can Tot és molt Confús. Hem parlat dels problemes de coordinació i transmissió del missatge "retallador" per part del Govern (i sobretot els consellers) d'Artur Mas. Aquí teniu l'àudio de can El consultori del Dr. Aira d'aquest dimecres 20 d'abril de 2011.

Per cert que, enmig de tanta política d'aquella que "necessita millorar" en pack, avui a can Pere Mas un grup de música ha esponjat el moment. Enmig de tanta crisi i de tanta negativitat, traspuen enginy, positivisme... i esperit "open your mind". Músics que volen compartir música (i ho fan, gratis al seu web). Són Els catarres. I jo diria que faran carrera. Em sap greu, senyors de la SGAE! Però n'hi ha que abans que fer pasta sobretot prefereixen fer música.