divendres, d’abril 01, 2011

Cleries + Simó + Heredia + retallades

Ahir va ser dia especialment mogut. A les 15h, la cita periòdica a can Graset, a L'Oracle de Catalunya Ràdio, amb el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries. Entrevista-debat interessant, amb molts temes tractats, especialment les famoses "retallades" que el Govern està aplicant per causa de la crisi.

N'hem de dir "retallades"? "Mesures d'estalvi"? "Ajustaments"? Depèn. En origen, depèn de qui ho digui i amb quina intenció, tot i que finalment s'ha acabat imposant el terme retallades, sens dubte. De fet ahir també vam parlar de "retallades" a La Caixa dels trons, programa presentat pel Rafel de Ribot, aquest dijous amb la diputada d'ERC Anna Simó com a convidada.

Aquí teniu l'àudio de ca EL'Oracle d'aquest dijous 30 de març de 2011. I aquí el programa Banda Ampla de TV3, presentat per la Lídia Heredia, dedicat ahir... (so de tambors...) a les "retallades"! I on també hi vaig participar.



1 comentari:

Miquel ha dit...

L'altre dia et vaig estar seguint al programa Banda Ampla i trobo que tens tota la raó, sobretot alhora de dir que el mateix partit del Gobern que està duent a terme les tan críticades retallades, es presenta a unes eleccions en menys de dos mesos. Tant dificil és reconèixer el veritable culpable d'aquestes retallades i entendre que potser alguns han volgut estirar més el braç que la màniga?! La veritat és que, si hi ha algú que ha posta en perill l'estat del benestar jo ja sé qui són...