dissabte, d’abril 02, 2011

ZP diu adéu i Blanco ja exerceix de camarlenc


Avui, en dissabte, en cap de setmana, ZP ha fet públic l'anunciat anunci. Ja ho ha dit. Ja ha fet públic que no tornarà a ser candidat del PSOE a la presidència del govern espanyol. Última sorpresa. Tot hi apuntava des de feia mesos, i precisament per això n'hi havia (com servidor) que encara acaronàvem la hipòtesi que precisament per això donés la sorpresa (un cop més) i acabés presentant-se. Precisament perquè res hi apuntava. I bé, el cas és que ha acabat sorprenent... per com ha fet al final allò que tothom esperava d'ell.

Avui, en dissabte. Demà, tota la premsa dominical (el dia de més vendes) n'anirà plena, i l'activitat política i informativa de la setmana serà ell, ell i ell.

El 28 de maig, nou comitè federal del PSOE que fixarà el procés de primàries. Ho ha anunciat l'home fort del partit. José Blanco. Amb corbata en dissabte. L'únic que no anava avui "casual" en el comitè federal (Montilla a banda, que sembla que dormi amb ella). L'estètica que acompanya l'essència. Perquè Blanco és l'autoritat, el camarlenc, que quedarà durant aquesta espècie de període de "seu vacant" que ara s'obre en el PSOE fins que una fumata blanca post-trauma del 22-M decideixi el successor de ZP.