dissabte, de maig 01, 2010

Una mica embarassats

Avui a can Suplement n'hem parlat. De ZP i de l'Estatut, així com també del Dia del Treballador i de la Diagonal. Aquí en teniu l'àudio. I tot seguit, l'article d'aquest dissabte a can Avui, on l'amic ZP torna a lluir(-se):

Una mica embarassats

Hi ha dues maneres de descriure una mateixa realitat de forma nítida i diàfana. Una de clàssica i una de pop. Per exemple, per descriure la posició del PSOE en l'atzucac de l'Estatut. I ja que el recargolament dels socialistes ja fa molt que em cansa, jo en aquest cas apostaré per un missatge més popular, més gràfic. És així com els assimilo a aquella noia que per mirar de rebre l'absolució dels pares assegura estar només una mica embarassada. I la cosa no quadra, esclar. Tothom veu clar que no es pot estar embarassada a mitges. S'hi està o no. I en aquest sentit, el PSOE està contra l'Estatut que va ajudar a aprovar, i ara ja sí, oficialment, el bombo el veu tothom. No es pot amagar i es demostra que si els socialistes van donar llum verda al text estatutari en el seu dia va ser perquè sabien que els senyors encarregats que tenen al Tribunal Constitucional acabarien de passar el ribot per ells.

I no ens enganyem, aquest joc és perillós i molt més brut que el blasmat paper dels de Mariano Rajoy. La perversió del missatge és molt més greu. Més per la impostura que l'acompanya. Perquè amb tots els mecanismes burocràtics que l'Estat posa als seu servei, els de José Luis Rodríguez Zapatero defensen en públic que en aquest Estat de dret es pot defensar qualsevol postura política si no és des de la violència (...)
.
(Per llegir l'article complet publicat aquest dissbate a l'Avui, cliqueu aquí)
.

1 comentari:

Martí Bou ha dit...

Benvolgut Dom Aira,

en aquesta foto només falta que li posi un núvol amb el powerpoint que digui "con el estatut no puedorl".

Així, i només així, semblaria el blog d'un dels seus lectors a altres publicacions.




Salut i Chiquito. L'home que va enriquir de nou la nostra llengua. Quicir.