dilluns, d’abril 05, 2010

Tot és mooooolt confús!

Hi havia una vegada un programa anomenat El Matí de Catalunya Ràdio de l'estiu. El seu presentador es deia Pere Mas, home a qui servidor havia escoltat sobretot a can Barril i sempre en un registre seriot. El seu sots-director es deia Pipo Serrano, mite a qui servidor havia conegut en els nostres temps al Problemes Domèstics, quan aquí el col·laborador feia tertúlia amb l'inefable Carles Navales i la inclassificable Maria de la Pau Janer.
.
.
Era l'estiu del 2009... i el cas és que l'experiència va ser molt gran. Vaig fer-hi la secció Spin doctors i malgrat que (per variar) no vaig fer vacances com Déu mana en part per allò, tot plegat va pagar molt la pena. Però va passar, començava la nova temporada i malgrat que tots plegats teníem ganes de continuar, a can El Matí de Catalunya Ràdio (no de l'estiu) es va donar continuïtat a la secció, més o menys, amb el nom Màrqueting Polític. Tot no pot ser a la vida, així que vam tirar per aquí. Però aquesta secció de servidor ja va acabar, vaig continuar (i que duri!) amb els amics de can El Suplement els dissabtes... i no ha estat fins ara que hem refet el link amb els grans i confusos amics de can Mas. Perquè, sí companys, aquest dimarts m'estreno a can Tot és molt confús de Catalunya Ràdio!
.
.
El líder i far que il·lumina el programa és l'ínclit Pere Mas, professional bregat en mil batalles, com ens ho mostra el seu físic solcat pel pas dels anys i per la mà de feina feta. Només un personatge mític pot mirar de faltar tot titllant-te de Tartuf... i ell ho ha fet... a servidor més d'una vegada.
.
.
I junt amb ell, un repartiment de luxe, amb en Xavi Coral, l'Empar Moliner, l'Àlex Gorina i l'Àngel Llàcer entre la fauna de l'indret. Al moment fotos no he pogut evitar de posar-ne una del capellà, amic i professor de Blanquerna Francesc Romeu, en el moment en què va beneir el "confusionari" que va engegar el programa ara fa uns mesets.
.
I enmig d'aquesta gran, nostrada i sobretot confusa família, on l'amic Pipo fa una mica el paper Marilyn Munster, servidor hi ha d'encaixar sense problemes, no ens enganyem. Com peix a l'aigua, perquè la confusió ens acompanya. Tornen els Spin doctors, que no necessiten de transcendències, són tan terrenals com qualsevol altre... i al cap i a la fi, de l'art de l'aparença i de comunicar amb intenció no ens n'escapem cap de nosaltres. Això sí, n'hi ha que ho fan amb més recursos (són Tartufs professionals), tot i que no sempre amb l'encert que se n'hauria d'esperar. D'això en parlarem els dimarts, a partir de demà, a can Tot és molt confús. Ens hi escoltem, a partir d'aquest 6 d'abril, els dimarts cap allà a les 13h, a can Catràdio!
.