dimarts, d’abril 06, 2010

Benvinguts al món de la confusió

.
Ja hi som! Avui, primera secció dels Spin doctors reloaded, a can Pere Mas i el Tot és molt confús. Estrenem en dimarts però la secció serà els dimecres. No us sembla entranyablement mític i confús del tot? Ens hem estrenat amb l'Àngel Llàcer a la sala, amb tota una classe de primària que li demanava autògrafs... i amb tres temes macos: sumari Gürtel, el Papa i la mala comunicació de can Vaticà, i apunt final sobre el nou cap de campanya del PSC, Jaume Collboni.
.
Aquí us en linko l'àudio, i junt amb ell la foto dels dos moments de la secretària general del PP, Dolores de Cospedal, d'ahir. Quan és al Comitè del PP i després quan compareix en roda de premsa (canviadeta de roba, amb tons ben foscos i austers, més adequats a la gravetat dels temes que hi anava a comentar).
.
Ah! I vagi també de passada l'àudio de la primera hora del boníssim Vist i no vist d'ahir. Una gran idea, la de l'amic Valentí Sanjuan. El va dedicar tant ahir com divendres passat al món twitter. I servidor que hi va anar ahir a fer-hi tertúlia i a comentar el moment del Sí, ministre a la xarxa de les piulades.
.