diumenge, d’abril 11, 2010

El Ministre + Llums de la Ciutat + 4-3-3

.
Més o menys amb aquesta cara d'al·lucionació d'en Messi em vaig quedar jo ahir després de l'enèssima gesta d'aquest Barça que tinc ganes que no acabi mai. Caldrà veure si en les properes eleccions del 13-J hi haurà (ara no hi és) alguna opció que ens asseguri que això no acabi en anys, que el model segueixi en essència. Als Moments Aira d'ahir, a can El Suplement, vam parlar també del Barça. Aquí en teniu l'àudio.
.
Després escoltava la ràdio i en un moment deien que el pare d'un dels components d'Els Amics de les Arts havia trucat per demanar si podien posar el tema 4-3-3. Precisament la cançó que de fons acompanya l'entrevista que els alumnes-amics-professionalsemergents de Llums de la Ciutat m'han fet per parlar del Sí, ministre. Gràcies, fures!
.

4 comentaris:

Martí Bou ha dit...

Dom Aira, dues qüestions:

1. Les paraules s'han d'utilitzar quan toca. Aquest Barça és mític!

2. Un dia d'aquests haurem de fer vostè i jo una cimera sobre la introducció de l'àudio als blogs perquè això d'haver d'entrar a una altra pàgina per sentir-lo és un muermu.


A part, jo ja li vaig dir ahir a la kioskera de sota de casa per tenir la satisfacció completa: "Si aquesta nit hi ha una debacle madridista, guardi'm un Marca i un As". Aquest matí me'ls tenien guardats i ja té raó l'As: "Ganó el mejor". I llegir el Roncero ha estat francament orgiàstic en un dia com el d'avui.


Salut i mites!

TONI AIRA ha dit...

hahaha! visionari! que sou visionari!!

Jesús Cardona ha dit...

M'ha fet molta gràcia això que "oficialment" no el llegiràs més.

TONI AIRA ha dit...

però confirmo que "oficiosament" pot tornar a passar... ;)