dimecres, de març 03, 2010

Xarxa blogaire del PP i la foto de demà

A can PP han decidit apostar pel que és el futur dels blogs: les xarxes de blogs. El nom de la criatura: Blogosfera Popular. Hi arriben tardet, perquè d'altres ja les tenen de fa molt de temps, aquí i allà. Però diuen que més val tard que mai. Amb tot, en això d'Internet, tot plegat va a velocitats força còsmiques, i no sé fins a quin punt les xarxes de blogs, així, tal i com ara la desplega el PP, són ja útils o no. És a dir, les xarxes temàtiques de blogs són el futur de les bitàcores online, però no sé si d'aquesta manera.
.
Dues curiositats respecte de la xarxa popular:
.
1. Potser sí que la fan els mateixos Moragas, Barberà, Mato, Rudi i cia... més que res perquè s'ha estrenat amb una uniformitat temàtica que fa feredat. Tots parlant del cas del dissident cubà mort ara fa uns dies. Si hi hagués hagut algú que els fes tots a la vegada, potser hauria mirat per la diversitat de continguts, com a mínim el primer dia.
.
i 2. Està bé que estiguin oberts als comentaris. Impagables, els viatges dispensats al Gallardón i el seu primer post al blog De Madrid al Centro. Per cert, l'únic de temàtica poster una mica diferent...
.
Al final, la foto de Rajoy presentant-ho, és allò que més els vals. Perquè ja sabem que en això de la política hi ha molt d'imatge, oi? Com a la vida mateixa. Sense anar més lluny, avui al Parlament, un intel·ligent Jorge Wagensberg s'ha assegurat la foto de demà a la majoria de diaris, que (igual com ja han fet els digitals avui) utilitzaran les seves fotos amb espases i banderetes per il·lustrar les informacions sobre el debat d'avui al Parlament sobre les curses de braus. Perquè cada dia que passa són més els qui ens tenen calats, als mitjans. Saben què ens és irresistible. I hi juguen. Els més vius se'n beneficien.
..