dijous, de març 11, 2010

"CiU, caca!"

10 de desembre de l’any 2042. Compareix en roda de premsa el conseller Joan Saura Júnior. Ja veuen, la dinastia segueix al més pur estil nord-coreà. El destacat membre del Govern Tripartit XII ha de retre comptes davant la ciutadania per les excepcionals nevades del dia anterior. Resumeix amb una frase: “La culpa és de CiU, i per cert, que fa trenta anys ells van gestionar pitjor unes nevades. I ara disculpin, marxo a encendre un arbre de Nadal elèctric amb una bici, com feia la mama (amb trampa)”. Es tracta d’una hipòtesi de futur, però no la descartessin del tot. De guanyar aquesta tardor, tindrem tripartit per a dècades. D’altra banda, l’autisme d’alguns els acompanyarà a la tomba.

En destacats membres tripartits s’ha enquistat un estil grotesc que els empeny a deixar anar com a papagais un “CiU, caca! Pupa! Dolent! Ecs!” que repeteixen mecànicament cada vegada que algú gosa reclamar-los explicacions. No s’espolsen això del damunt, cosa que al meu entendre genera cada dia que passa un major rebuig entre capes ben transversals de la ciutadania.

Perquè CiU no és el PP, senyors Saura, Boada, Herrera i Ridao. Algú els ho podria dir? Ah! Que ja ho han fet alguns del PSC amb els d’Iniciativa i els vells d’Esquerra amb el seu actual secretari general? Ja. I de què els ha servit? Del mateix que Joan Boada a la ciutadania durant les nevades, oi? Au, doncs ja està tot dit.

L’obsessió neuròtica que emanen diferents prohoms tripartits és preocupant, molt especialment perquè demostra que no entenen res. I més encara, perquè palesa que n’hi ha que no tenen la més mínima intenció d’entendre res que no els càpiga en la seva quadriculada ment, ben predeterminada i programada sense canvis a introduir d’aquí a l’infinit (...)
.
(Per llegir l'article complet i fer-hi comentaris, cliqueu aquí)
.