dissabte, de febrer 27, 2010

Amics de les Arts, Maquiavels de Lleó i de tot

Rollings o Beatles? Manel o Els Amics de les Arts? Aquesta és la qüestió. La vida és tria. Ser o no ser. Jo en el segon cas ho tinc clar. Ara a més és que estem predestinats! Una alumna amb vista els va recomanar a classe fa uns mesos com a "comunicadors de l'any". Després la Catdem va organitzar-ne un concert boníssim a Luz de Gas. I ara resulta que també tindrem link via El Suplement. Estigueu-ne amatents. Mestrestant, us en penjo el nou vídeoclip. Molt d'ells. Molt divertit. Amb aquell punt de surrealisme que tant li agrada a l'amic Canosa, gran teòric de la confusió.
.

.
Aquí l'àudio de la primera hora d'El Suplement d'avui. Us poso tota l'hora, que sempre és mítica però que avui he trobat especialment divertida i amb suc.
.
I ja posats a ser multimèdia, aquí un altre vídeo, en aquest cas sobre una novetat editorial per a malalts de la cosa: El Maquiavelo de León. Cómo es realmente Zapatero. Aquí, speech de l'autor de la criatura literària, i unes frases extretes dels testimonis que hi han parlat:
.
«Un ex ministro me lo dice de forma más castiza: "Es uno de los personajes que he conocido con un sentido del poder más puro, del poder por el poder. (…) Zapatero te puede decir una cosa y la contraria en el plazo de una semana y sin pestañear."»

«Su visión de la politica es cinematográfica, incluso en lo que a las ideologías respecta. Le interesan las marcas, las etiquetas. Se siente sinceramente de izquierdas, pero comulga com la izquierda del glamour, no con la izquierda de la reflexión profunda.»

«Lo que le importa es quién le da su opinión, no la razón de los juicios que les transmiten. Si quien opina es amigo, las da por buenas. Si se las dice alguien que nos es incondicional, no las escucha, le resbalan.»

4 comentaris:

Martí Bou ha dit...

Bon dia Dom Aira,


Un comentari musical.


És insostenible que aquest país de bé que és Catalunya segueixi pensant que el disc de l'any és un disc fet fa dos anys.

És un bon disc, però arriba un moment en el qual un servidor està esperant que treguin un segon disc per seure al sofà i veure com es foten una nata.

Sembla que fins i tot els haurem d'agrair que Guardiola hagi renovat i de que hagi deixat de ploure.

Una Nata, si us plau... i Amics de les Arts com a substitutiu. I després seran uns que es diuen 4t 1a (d'això estiguin segur, Dom Aira).


Salutacions entranyables.

TONI AIRA ha dit...

molt cert, amic bou! i els 4t 1a certament cal tenir-los mooooolt presents!

Martí Bou ha dit...

Ho veu que m'ha de recomanar?!

:oD

Per cert, el baixista de 4t 1a, exBlanquernu de la meva promoció, Coolhunter i professor convidat del postgrau del Sr. Córdova.

Però... you better check this out: Surfing Sirles. Nova aposta de Bankrobber (El petit de cal eril, Mazoni, Espaldamaceta, Le petit ramon,... una discográfica que tot el que toca es torna cool").

Special attention to: "Pubilla", "Diazepam tomàquet" i altres perles.

Salutacions entranyables

Martí Bou ha dit...

Sobre els amics de les arts... lo que yo le diga Sr. Aira:

http://www.gentnormal.com/2010/03/si-et-va-agradar-manel-ara-toca-els.html