dimarts, de setembre 29, 2009

Guillot obre camí a Rius

.
La majoria el coneixerà com l'artífex d'aquesta campanya. La dels tomàquests amb gust de tomàquet. Però fa dècades que Jordi Guillot dirigeix campanyes electorals. Des dels temps de la campanya (en el seu cas) contra la integració d'Espanya a l'OTAN... I fins ara. De fet l'última de l'Herrera ja no la va dur ell, i no sé per què em dóna que ell no hauria fet servir aquell eslògan "Solucions justes, lògiques, valentes". Aquesta campanya ja la va dirigir en Marc Rius, qui s'ocuparà de la primera del noi de la bicileta al Parlament. Hi haurà relleu de lideratge, doncs, i amb ell, annex, d'spin doctor de referència.
.
Avui l'hem tingut a la secció Màrqueting Polític, a can Fuentes. Aquí va l'àudio de l'espai. Breu però amb suc. I no puc evitar de deixar el vídeo de la que ja oficialment haurà estat la seva última campanya al Parlament:
.

3 comentaris:

Higini ha dit...

M'ha sobtat que digués que l'Herrera seria el proper candidat en comptes de dir que serà la persona que escolliran els adherits/adherides d'ICV. (a no ser, que ja l'hagin escollit i m'hagi passat per alt, que també podria ser...)

TONI AIRA ha dit...

patinadeta maca, sí, amic higini. avui en saura, també a can fuentes, l'ha desmentit i ha tirat per on dius: que la setmana vinent això es decidirà via primàries i que ell no diu si ja té un candidat...

Marc ha dit...

uuuhh... és que esteu en tot eh? :-)