dissabte, de juny 27, 2009

Avui m'estreno a Catalunya Ràdio

En breu estarà saciada la curiositat dels pocs tafaners que segueixen preguntant-se a quina piscina s'haurà tirat ara l'Aira. Ja us avanço que són quatre, de piscines. Una d'acadèmica, una de culer, una només apta per a malalts de comunicació política... i una que calculo que m'estressarà menys però que em fa igual il·lusió que les altres i que és aquesta que us avanço ja avui. Aniré fent-ho així, a mesura que es "facin carn".
.
Avui m'estreno amb secció pròpia en un programa de can Catalunya Ràdio. De moment en aquella santa casa hi he anat posant peu via tertúlia, primer amb en Manel Fuentes (Problemes Domèstics) i ara amb la Neus Bonet (El Matí de Catalunya Ràdio). Avui, però, fem un passet més enllà: al nou programa Vist i no vist, del mite Valentí Sanjuan i que ara estrena horari (dissabte i diumenges, de 18h a 22h). Servidor comença avui a les 18h, passat el butlletí de notícies.
.
Secció sobretot apta per a malalts de política i curiosos en general. L'actualitat política de la setmana, mirada de forma especial. Avui amb el ganxo inicial d'una de les "polèmiques" de la setmana. Més noves a les sis i poc d'aquesta tarda a can Catràdio.
.
Ens hi escoltem!