dimarts, d’abril 14, 2009

Guardans, bon vent

Ahir va transcendir la notícia que la nova ministra de Cultura, Sindes-cargas, ha fitxat un vell amic seu dels temps en què aquest era feliç fent de diputat a Madrid. Després d’aquella etapa va venir Brussel•les, no una Barcelona que tot apunta que li queda petita, i ara Ignasi Guardans torna a la seva capital, la d’Espanya.
.
Ahir el mateix interessant, en fer-se públic que dirigirà l’espanyol Institut de la Cinematografia i les Arts Audiovisuals (ICAA), en últim terme a les ordres de Zapatero, va fer córrer un sms entre la gent de Convergència. En aquest missatge via mòbil assegurava que no faria declaracions, alhora que confirmava la seva incorporació al ministeri de Cultura i prometia que ell volia mantenir la qüestió en silenci fins el dia 22 d’abril. Segons aquesta versió, la filtració hauria vingut de Madrid.
.
En tot cas, sigui com sigui, Artur Mas i els seus no poden més que desitjar fortuna i bon vent a un polític que sense necessitat d’assumir un consolat o una plaça en alguna ambaixada quedarà ben allunyat a partir d'ara mateix. Algú li ha fet un reconeixement a l’alçada d’allò que la seva bona valoració de si mateix exigia. I via. Vaticini: a partir d’ara poc més que l’escoltarà el gran públic, oients de la SER i de la Gemma Nierga a banda, és clar.
.