dimarts, de gener 15, 2008

No ens enganyem. Ens agrada la política

És quan venen eleccions que ho veig clar. Això de la política ens agrada molt. A mi, i segur també, als qui teniu a bé de passar-vos de tant en tant per aquí. És així:
.
- Perquè quan el PSC presenta el seu ambientador i escoltem en algun informatiu que allò és una colònia i tota una novetat, no podem evitar de saber que això no és així. I que ja fa temps que el PNB ven la seva fragància Bilbao, online i a la botiga de la seva seu nacional.
.
- Perquè quan diumenge anem a l'Estadi, sovint recordem aquell dia de fa molt de temps quan de la mà del pare, de camí al camp, vam flipar amb aquell candidat -de nom Colom- baixant en helicòpter a repartir propaganda a tocar can Barça.
.
- Perquè quan escoltem el punteig de guitarra en la tornada de Maggie May, del gran Rod Steward, no podem deixar de recordar la sintonia electoral de la campanya Pujol'99.
.
- Perquè ens agrada saber que les mans del cartell del PSUC (1977) que deia "Mis manos: mi capital" eren d'un senyor anomenat Luis Romero.
.
- Perquè ara que ja ha començat la cursa oficial per les eleccions espanyoles i que als EUA estan de primàries, estem com nens amb sabates noves quan aconseguim algun gadget nou.
.
Per tot això és obvi que ens agrada la política. De fet, també ens agrada per moltes altres coses, menys de guarniment. Però també per això. I per tot plegat també sembla evident que tenim alguna tara. Però n'hi ha de pitjors.