dimarts, de gener 29, 2008

Imatges que valen més que mil paraules


Això dels Kennedy amb l'Obama ha impactat molt. Una vegada més es demostra que en política més que en altres àmbits, una imatge val més que mil paraules. El dels cabells blancs és en Ted Kennedy. El mateix de la segona imatge d'aquest post. Una instantània que també va valer més que mil paraules (que les hi va haver igualment) i que li va costar la carrera política. De fet va ser així perquè la foto anava unida a una altra d'una dona que va morir sola mentre el jove Kennedy fugia de l'escena d'un "inoportú" accident.
.
Òbviament, morts JFK i Bobby, ell estava destinat a esdevenir algun dia candidat presidencial, però la desgràcia es va creuar en el seu camí... i especialment en el d'una altra persona gràcies a ell. Després no ha fet altra cosa que política, però sempre molt i molt lluny d'on podria haver estat.
.
La imatge correspon a l'estiu del 1969. Sens dubte la dècada dels seixanta va ser negra per al clan polític més famós del segle XX. Aquí teniu més detalls d'aquell tràgic succés: Chappaquiddick incident.