dimecres, d’abril 18, 2007

Ja són aquíííííí...

Avui Xavier Trias ha obert un nou cicle de conferències a can Blanquerna. I com que les eleccions municipals són ja a tocar, i nosaltres som a Barcelona, els protagonistes no en podien ser altres: els alcaldables.
.
Pot ser interessant. De moment avui en Trias ja ha aprofitat per fer una proposta als d'ERC. Tot és començar. Us apunto la informació que la facultat ha elaborat sobre el cicle, per si us interessés:
.
ELS ALCALDABLES DE BCN, A LA FACULTAT
.
La Facultat de Comunicació Blanquerna i la revista Nova Ciutat Vella –que fan els estudiants del nostre centre- han organitzat un cicle de conferències amb els candidats dels partits polítics amb representació a l’Ajuntament de Barcelona.
.
El cicle porta el títol genèric d'Alcaldables: una mirada sobre Ciutat Vella, en què parlaran de la visió de la realitat i les propostes programàtiques per al districte de Ciutat Vella. L’estructura de la conferència consistirà en una exposició d’uns 30 minuts per part del candidat i, posteriorment, s’obrirà un ronda de preguntes amb una “primera fila” amb el director de Nova Ciutat Vella, Josep Lluís Micó; el redactor cap, Xavi Sastre, i un grup d’estudiants redactors de la revista. Després es passarà el torn d’intervencions al públic en general. Totes les conferències tindran lloc a la Facultat.Aquest és el calendari previst de les conferències: -Dimecres, 18 d’abril, a les 11.30 hores: Xavier Trias (CiU)-Dijous, 19 d’abril, a les 11.30 hores: Alberto Fernández-Díaz (PPC)-Dimecres, 25 d’abril, a les 11.30 hores: Imma Mayol (ICV)-Divendres, 27 d’abril, a les 12.00 hores: Jordi Portabella (ERC)-(Jordi Hereu, el Peter Ustinov a Quo vadis català, per confirmar).