diumenge, d’abril 15, 2007

Ciutadà YouTube


Ho diu Vilaweb avui: YouTube obre un nou canal de vídeos polítics. S'anomena CitizenTube i en principi se cenyeix a la política nord-americana. Així doncs, s'obre una nova via per als "valents" que aquí vulguin donar un nou pas en el ciberespai, relacionat amb la política. Per a quan un Ciutadà YouTube? Ja ho veurem.
.
Aquí podeu linkar el vídeo promocional del nou canal i a continuació us reprodueixo la notícia del diari del Partal:
.
CitizenTube és un apartat dins de You Tube que aplega vídeos de contingut polític, ja siguin de partits o bé de particulars. La posada en marxa del nou canal de vídeo no és casual, ja que apareix quan s'estan escalfant els motors per a la precampanya de les presidencials als Estats Units. De moment, el portal només conté vídeos sobre política nord-americana i, per exemple, no n'hi ha cap de referent a les properes eleccions franceses.
.
Els paràmetres per classificar els vídeos són els clàssics: segons el nombre de visualitzacions i el de comentaris. Els subscriptors poden penjar i desar tots els seus vídeos en un bloc. Així ho han fet alguns dels candidats a la presidència de la Casa Blanca, com ara Hillary Clinton.