divendres, d’octubre 02, 2009

La foto d'avui de Laporta i la de demà de Carretero

Atenció que avui hi haurà foto Laporta-Puigcercós. La cosa és buscada òbviament pel polític d'Esquerra, que resulta que sovint passa moments de descans a Santa Maria d'Oló, on avui el president del Barça fa un acte amb la Penya Barcelonista del poble. No debades, em diuen que Puigcercós és cunyat de l'alcalde.
.
La bona relació entre Laporta i Puigcercós a nivell personal existeix de fa temps, cosa que segurament no treu que el president blaugrana li hagi deixat clar en més d'una i de dues ocasions què pensa de l'actual línia política i de pactes d'Esquerra. Ara! Puigcercós sap que Laporta podria ser un graaaan actiu a les files de qualsevol altra formació (especialment a Reagrupament), cosa que el podria perjudicar sobremanera. Fotos que demostrin que hi ha feeling (en terminologia Guardiola), ajuden.
.
I parlant de Reagrupament i de fotos que ajuden... atenció a la foto bona-bona que demà ens regalarà l'assemblea constituent dels de Rcat. Serà potent. I en la línia del que segur que pot fer Reagrupament, no ajudarà precisament a Esquerra... Demà matí, al Palau de Congressos de Catalunya... Al lloro! (i ho retransmeten tot en directe via internet)