dijous, de febrer 03, 2011

Rubalcaba (fa 15 anys) ja patia per la seva lletra



El PSOE ha estat ràpid i simpàtic buscant-li les pessigolles a un Mariano Rajoy que l'altre dia en directe no va aconseguir entendre ni la seva pròpia lletra. Plantegen ara els socialistes: "¿Y este señor va a ser capaz de darnos trabajo?". N'han penjat vídeo a la web del PSOE.

Però un servidor, amb lletra complicada i amb força memòria política, recorda perfectament com allà pels últims temps de Felipe a la Moncloa, Rubalcaba ja era portaveu del govern... i un bon dia, en roda de premsa, va i es queda callat com ara Rajoy. Es va posar a mirar els seus papers... i al final, després d'uns segons, admet: "Ya me perdonarán pero es que mi letra ha degradado tanto que ya ni yo mismo la entiendo". Ben bé clavat al moment d'ara de Rajoy que escarnien els socialistes... però fa quinze anys! Si això d'ara de Rajoy creu el PSOE que l'inhabilita... què no pensar de Rubalcaba, no?

Ho recordo claríssimament, primer perquè fa moooolts anys que segueixo l'actualitat política amb delit, però també per la gràcia que em va fer la identificació amb algú de lletra complicada, i també perquè allò ho van passar per zàpings de l'època (pre-Internet), em sembla recordar que per Telecinco. A veure qui en troba la peça. El PP serà més ràpid que algun internauta expert en escodrinyar la xarxa i trobar materials d'aquest tipus?