dimecres, de gener 26, 2011

L'Oracle + 59 Segons + Confús



Ahir dimarts vam fer tertúlia a L'Oracle, de Catalunya Ràdio. Conduït pel Xavier Graset, el convidat va ser l'alcalde de Valls, Albert Batet, en motiu de les Festes Decennals de la seva ciutat. Hi vam parlar molt del corredor mediterrani, amb un gran especialista en la matèria com l'és el professor Germà Bel, i d'altres qüestions del moment com les caixes i la reforma de les pensions, també amb Bernat Gasull, d'El Periódico. Aquí teniu l'àudio de L'Oracle de dimarts 25 de gener de 2011.

Ahir dimarts també, ja de nit, cap al 59 Segons, presentat per la Cristina Puig. Vam parlar també de caixes, junt amb la qüestió de la impunitat o no dels okupes en temps de tripartit en contrast amb la mà dura promesa pel conseller Felip Puig, de CiU. I de convidats/entrevistats, Jordi Portabella, regidor d'ERC a Barcelona, i el catedràtic d'Enginyeria Nuclear de la UPC, Javier Dies. Ahir els companys analistes de taula van ser Joan Tapia, Àlex Salmon, Toni Bolaño, Patrícia Gabancho i Marta Lasalas. Us adjunto el vídeo de la primera part del programa.

I avui, la visita setmanal a can Tot és molt confús, del Pere Mas, també a Catalunya Ràdio. Hem analitzat les crítiques a la reacció tuitaire del conseller Lluís Recoder a la vaga encoberta dels maquinistes de RENFE, així com la trucada d'Artur Mas a Zapatero, la foto Aznar-Rajoy en la Convención Popular del cap de setmana passat. Hi he tornat amb les paraules de Felip Puig, i hem reblat amb un anecdòtic apunt sobre Portabella i una elefanta de nom Susi. Aquí teniu l'àudio de can El Consultori del Dr. Aira de dimecres 26 de gener 2011.