dimecres, d’octubre 27, 2010

La vida dels polítics

Avui m'he entretingut una estona a llegir l'últim número de la Revista Lecturas, que inclou reportatge a casa dels Mas-Rakosnik. No és la primera vegada que, en pre-campanya, el candidat de CiU accedeix a aquest món premsa rosa per apropar-se a un cert públic. Hi surt amb la seva dona, Helena, i els seus dos fills, que no la filla (tímida ella). En breu veurem José Montilla i la seva tropa en aquesta revista o similars. Queda dit.

N'hem parlat a can Tot és molt confús, de Catalunya Ràdio, en una secció on hem repassat el nou moment La Noria de la setmana, un programa que ja oficialment ha esdevingut La Clave del segle XXI en la televisió espanyola. Diu molt del moment que vivim. El candidat socialista hi va anar dissabte i allà sí que va lluir La vida de Monti (vídeo d'altra banda força divertit de la campanya socialista). Divertit en forma i fons.

Hem parlat d'això, així com del bon cop d'efecte de Lluís Llongueras via declaracions seves ahir... I també hem parlat del vídeo de pre-campanya de la Solidaritat Catalana de Joan Laporta.

Aquí teniu l'àudio de can El consultori del Doctor Aira de dimecres 27 d'octubre de 2010.

I aquí gag (minut 10.30') entranyable que he hagut de patir durant la secció del Xavi Coral, a tomb dels 33 que faig avui...