dimecres, de setembre 08, 2010

Mas, Corbacho i Rajoy, de foto

No he entès segons quines sorpreses per la mà de banderes catalanes (9) que ahir lluïa Artur Mas rere seu en la compareixença que va fer per valorar la data del 28-N com a cita electoral. De fet, no és la primera vegada que s'acompanyava el líder convergent d'aquesta escenografia. I d'altra banda, quan Obama ho fa ningú no se'n sorprèn ni diu que "dime de qué presumes y te diré de què careces". Coses de mentalitat de país petit, suposo. Vaja, de veure'ns en petit i als altres molt grans. En tot cas, que Mas i altres polítics nostrats mirin d'obamejar tampoc no ens hauria de sorprendre a aquestes alçades de la pel·lícula. Aquí la comparativa de les fotos:
.
.
I aquí l'àudio del primer Consultori del Dr. Aira de la temporada, a can Tot és molt confús:
.
El consultori del Dr. Aira de dimecres 8 de setembre
.
En aquest secció d'anàlisi de la cosa política vista pel prisma de la comunicació idem també hem comentat avui la presència que aquest dissabte, Onze de Setembre, durà Artur Mas a La Noria. Tampoc entenc la sorpresa per això. Pepe Blanco ja hi va obrir foc. José Montilla hi va intervenir telefònicament el dia de la mani del 10-J... I vés que no el veiem de cos present abans no arribi el 28-N. I, al final... és que no han passat abans polítics com aquests, i molts altres, per programes com el d'Ana Rosa Quintana, o en el seu dia el de la Campos, o pel Polònia... o en definitiva per allà on hi hagi audiència...? Així que... menys escarafalls, no...? Una altra cosa seria la pena d'anar a fer el paperot a una sèrie que després resulta que no veu ningú, com Jacinto Durante, Representante, per on s'hi va passar Rajoy quan era ministre. Aquí el document esfereidor (i entranyable alhora):
.
.
Perque de Rajoy també n'hem parlat al Confús, a tomb d'aquesta foto de Corbacho poc curosa amb detalls importants. Vaja, com quan en Rajoy va enregistrar vídeo en ruta automobilística... sense cinturó de seguretat:
.
.

1 comentari:

Amic Mestres ha dit...

Aira, ets molt gran! La primera comparativa és sensacional.