dilluns, d’agost 23, 2010

Laporta i Aznar s'arromanguen

Anem-hi tornant. De moment amb una curiositat. Un parell d'imatges que m'han agafat en dies de desconnexió. Una de Joan Laporta i una de José María Aznar, amb un nexe que les uneix: les mànigues de la seva camisa.
.

.
La primera, el vídeo de presentació de Democràcia Catalana. Escenificació d'entrada a ambient de treball molt ben disposat, tot i que potser la teatralització dels personatges (com enganxats en plena feina, saludant al líder i després fent com si res) és una mica forçada. Però la idea és bona. I el moment primer pla dels braços de Laporta amb les mànigues en procés d'arromangament és especialment curiós. Va per feina, estil: "Au, que aquí ve un que sap el pa que s'hi dóna i que està disposat a pringar-s'hi. Ara què toca? Això? La independència? Doncs som-hi que no ha estat res!". Pit i collons. Una manera subtil i elegant de transmetre la idea famosa del "marcar paquet".
.
I la segona imatge, la d'Aznar de visita perejilista a Melilla tampoc no té desperdici, igualment amb arromangament pel mig. Que ZP no hi va? Que Moratinos tampoc està pel cas? Que ni tan sols l'hàbil Rubalcaba ha pensat en fer-se la foto rotllo Santiago-y-cierra-España per deixar clar davant qui calgui que Melilla no és cosa del Marroc? Doncs allà que hi tenim Aznarator, perquè Rajoy ja sabem que noooo... (pensen -bé- ell i el seu entorn FAES).
.

.
Interessant imatge també amb una espècie de caçadora estiuenca, igualment arromangada. Com quan anava a visitar tropes espanyoles a l'estranger. El look és exactament el mateix. I Alerta: al seu costat, fixin-se bé en el noi amb pinta de BorjaMari, amb barbeta i cabells rinxolats, vestir casual amb texans i americana... i botó de la camisa descordat fins el que li toca el melic. És Alonso Aznar. La criatura ja era a tocar del pare en el mítings d'aquest quan el nano no aixecava dos pams de terra. Nom de futur a can PP? Vagin vostès a saber. De la línia dura, segur.
.
Benretrobats!!
.

8 comentaris:

Unknown ha dit...

El noi amb pinta de Borjamari, un tal Alonso Aznar, jajaja XD Benvingut de nou gran fura!

Higini Herrero ha dit...

Encara no havia vist el nou look del bloc. Espero que passis un bon estiu a la fresca :)

TONI AIRA ha dit...

el que queda d'estiu, sí! mirarem de fer-ho, amic higini. merci! i el nou look, per cert, li sembla ok...?

Martí Bou ha dit...

Ben llegit, Dom Aira

Dit i fet: ahir li demano a la Cortina una disertació sobre Aznar Macho Man,... i vosté m'hi suma Laporta!

Ha descansat!


Mite!!

TONI AIRA ha dit...

ja veu. em busca... i em troba!! ;)

Martí Bou ha dit...

Doncs vull un cafè amb vostè!

:oD

Higini ha dit...

Clar que sí! :D Em sembla perfecte! Més clar i agradable a la vista :))

TONI AIRA ha dit...

gràcies, higini! aquesta era la intenció. aquest cop sembla que l'he encertat, doncs! ;)