diumenge, de maig 23, 2010

Que Montilla no vol soldats a la xarxa...?

.
Ahir es veu que Montilla va dir això: "No us demano que sigueu soldats digitals, esperant ordres, com fan d’altres: la xarxa vol causes". A la jornada Diàlegs, a can Nicaragua.
.
Ho contraposo a un comentari d'un especialista (apartidista i de referència), que em feia aquesta setmana a un article de servidor: "... Ahir socialistes tenien la directriu de parlar del cas Millet. Era l'únic tema del qual va escriure la seva blogosfera, era l'únic tema que parlava el seu entorn a Twitter, era el què parlava el seu mitjà més afí i, sens dubte, el fet que des del Parlament també se'n parlés denota la prèvia planificació. Felicito al PSC per una implacable organització en aquest sentit, però trobo poc menys que despreciable que utilitzin una data senyalada de commemoració dels fets del Palau per treure aquesta campanya negativa. Si els partits volen fer campanya negativa, que la facin, però és de responsabilitat el fer-ho sense embrutir la imatge d'aquelles institucions i tradicions que formen part important del llegat cultural del país i que no hi tenen res a veure. Com a català el dia d'ahir representava per a mi quelcom més que un Flash Mob d'un grup de gent que cantava el cant de la senyera. Per mi era un pas senyalat de la història dels catalans i trobo de molt mal gust que s'instrumentalitzi per treure la campanya negativa...". Com deia aquell, en dues paraules, im-presionant.
.
Ahir vam parlar d'aquesta faceta ciberactivista de Montilla, i d'altres moments del cap de setmana, com la cargolada a Lleida (atenció al moment conya amb la foto de Rajoy). Aquí en teniu l'àudio. Ah! I tot plegat amanit amb moments musicals entranyables com aquest:
.