dimecres, d’abril 14, 2010

La xerrera d'ella, el silenci d'ell

.
Aguirre xerra molt, pels descosits, també del cas Gürtel. I quan es passa de frenada fins i tot sap riure's d'ella mateixa, com ha fet a través del seu compte de twitter entrant a tot drap amb els #aguirrefacts que algú va crear arran de la seva frase "yo destapé la trama Gürtel". Bona estratègia al servei de l'erosió del lideratge de Rajoy en benefici del d'Aguirre. Però Rajoy encara controla l'aparell del partit. I si veu en un moment donat que ja està acabat políticament? I si llavors decideix morir matant (políticament, clar, a l'Espe)? Tindria una bala a recambra. Algú que no s'ha cremat gens i que és l'únic líder de primera fila del PP que no ha dit ni piu sobre el cas Gürtel. No ha estat esquitxat en absolut. És Alberto Ruiz-Gallardón, que aquests dies ha sabut utilitzar molt bé un silenci que diu molt.
.
D'això i del moment Montilla a Pinós i del moment Mas amb la Terribas n'hem parlat avui a la rebatejada secció La consulta del Dr. Aira, a can Tot és molt confús. Gran programa i millor confusió. Aquí en teniu l'àudio.
.

3 comentaris:

Martí Bou ha dit...

Sobre l'entrevista Mas-Terribas, li suggereixo Dom Aira que recuperi la lectura que en va fer l'APM amb els "deixi'm acabar" d'ambdós participants, intercalant les imatges amb fragments de pelis amb claus de kárate de Bruce Lee.

Aquest senyor de Catràdio amb qui va a parlar és de les poques raons que tinc, ara mateix, per sintonitzar el 102.8...

Salut i ràdio!

TONI AIRA ha dit...

gran pere mas, eh?

Martí Bou ha dit...

Gran, gran,...

No sé a vos, però per mi és vital que el locutor em caigui bé. Toni Clapés em cau malament.

I Pere Mas cau bé, per agradable, per tenir bona veu, per com parla i per com tracta.

Dom Aira, passi's pel blog, cliqui a una cançó i descobreixi com va el yahoo media player que li farà molt de bé al seu blog, cregui'm.


Salut i ràdio... i Barça! Mareta quina primera part!!