divendres, de febrer 12, 2010

Morning Again, I'm from Barcelona

.
Nova setmana de trifulques a can Tripartit. I tal dia farà un any! Aquí no passa res! Tan amics! Demà tornarà a sortir el sol i de nou es farà de dia! Au, doncs, dediquem el clip setmanal a aquest renéixer continu del govern presidit per José Montilla. Morning Again, de Frida Öhnell, forma part de l'últim disc dels grans I'm From Barcelona. Aquest cop cadascun dels seus 27 integrants ha composat una cançó.
.
Per cert, oi que la cantant d'aquesta sembla... fatigada...?
.

3 comentaris:

Martí Bou ha dit...

I ja sap per què es diuen així aquesta gent, oi?

Si no ho sap... aquesta gentada es diuen així gràcies al personatge mític i entranyable d'en Manuel, de l'Hotel Fawlty -reagrupat des de fa temporades a Barcelona TV-.

I és que quan TV3 començava, necessitaven sèries de "risa", de ficció i acció (Dàles, Màgnem,...), i a l'hora de triar les de risa van escollir l'Hotel Fawlty.

El fet és que en Manuel, no era -com tots l'hem conegut- un mexicà que oferia "fetge arrebossat". La seva frase era "I'm from Barcelona". Perquè era català!!


Efectivament, el més lerdo de l'hotel era un català que treballava al Regne Unit i que es deia Manuel.
Com que la nostra catalanitat no hauria pogut tolerar mai que el burro més burro de la sèrie fos de Barcelona, els senyors de TV3 van fer d'en Manuel un burro mexicà.

Si la sèrie s'hagués emès ara es diria "Manel", que ara per ara es porta molt més i és molt més "cool" [cul].

A part, no seria burro. Si un cas, seria un ruc.

apali,

salut Dom Aira!

TONI AIRA ha dit...

eeeeeeeeeefectivament! servidor no ho hauria sabut explicar millor... o com a mínim no amb aquesta anaergia que vós despreneu.

Martí Bou ha dit...

Moltes mercès (encara que avui és més dia d'Eulàlies) Dom Aira.

Ja ho sabeu, si m'hi voleu fer un lloc...

:oD


salut!
-dient adéu així semblo un (fill de) comunista-