dissabte, de desembre 26, 2009

De polítics agredits, compradors i casolans

.
Berlusconi s'ha donat per al·ludit i ha reaccionat a l’agressió contra el Papa en la Missa del Gall de dijous atribuint-la a "l'odi contra la política". Curiós, no perquè no admetem que el Papa és un polític de primer ordre (a banda de líder espiritual de milions de ciutadans d'arreu del globus), sinó perquè el premier italià s'hi anivelli i, sobretot, perquè deixi de banda que tant l'agressora de Benet XVI com el qui va trencar-li la cara a Il Cavaliere són, segons ens han dit, "malalts mentals" i no pas activistes antisistema...
.
Moments d'aquests a banda, enfilem la recta final del 2009, és Nadal, i els polítics es deixen fotografiar fora de context. Ahir a La Vanguardia, tots els líders polítics catalans, amb estampes curioses que us adjunto. I ho faig bàsicament per una cosa: fixeu-vos que els tres líders del Tripartit es fotografien fent compres. Hi ha pressupost, hi ha caler i fan campanya des del govern, des de la menjadora. En canvi, els dos principals partits de l'oposició tenen els líders a casa. I és que a banda de la típica imatge més familiar i casolana que acostumen a voler projectar els líders de centre i de centre-dreta, a l'oposició fa molt de fred i més val mirar d'agafar escalfor a la llar... als quarters d'hivern, oi?
.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Potser algú els hi hauria de dir que fan el ridícul. Veure'ls així, amb tot el que ha passat a la política catalana els darrers anys, fa ràbia. Aquests intetns d'humanitzar-se encara els fan més llunyans.