dilluns, de desembre 14, 2009

La cara que en quedarà


Tanta operació de cirurgia estètica, tant de trasplantament de cabells, tant de dir ahir que l'odien perquè és guapo... i al final la cara que quedarà de Berlusconi és aquesta. Una pena, sobretot pel fet violent. Però és així. Ara el reconstruiran a l'hospital, però aquesta cara sagnant l'acompanyarà sempre.
.

3 comentaris:

Martí Bou ha dit...

Mareta!

¿Això és com si li tiressin una representació de la Sagrada Família en miniatura a l'alcalde Hereu perquè vol fer passar el metro per sota d'una església que encara li falten per construir vuit torres?

¿I pot ser que, encara que totes les enquestes donin el Trias per vencedor, acabi guanyant de nou un socialista a Barcelona?

És curiós parlar amb italians refugiats a Barcelona. Tots et diuen que l'odien però que misteriosament 'il Cavagliere' guanya... i guanya sempre.

Avui mateix m'han dit que segur que l'agressor estava contractat. Qui m'ho ha dit? Una italiana, és clar!

Salut i dents senceres, Sr. Aira

Marc ha dit...

Scarface... jajaja

TONI AIRA ha dit...

al tros de bou:

1. sí, efectivament.
2. sí, per descomptat.
3. sí, perquè aquests que tu coneixes són del tant per cent que mai el votarà perquè no s'hi identifica. en canvi, hi ha un percentatge molt alt d'italians que s'hi identifica... i per tant el vota.
i 4. aquesta italiana deu ser de la colla que odia el berlusconi, no? perquè t'asseguro que mirar de pujar els índexs d'audiència a base que et trenquins la cara i les dents... ja seria recargolat, eh...? ara! el que sí és berlusconi en estat pur és quan mig surt del shock del primer moment i s'enfila al cotxe fent-se el gallet i fent que li vegi tothom la cara feta un cromo...