divendres, d’octubre 30, 2009

Obama... i Merkel, Lula, ZP, Sarkozy, Uribe...


Vivim en una societat plena d’individus hipervisibles, i aquest context també impregna la política i els seus protagonistes. Més que mai, l’exercici de la cosa pública necessita professionals que sàpiguen driblar les dificultats en un context accelerat i hiperexposat. Però precisament per això la política necessita avui més que mai una mirada estratègica que de fons la justifiqui i la faci sobreviure, a la darwiniana, i que l’adapti a un medi molt sovint apàtic, la major part del temps escèptic i gairebé sempre hostil. Això no es pot fer d'igual manera als Estats Units que a França, a Catalunya o al Regne Unit. Una estratègia electoral d'èxit no necessàriament ha de servir en un context polític i social diferent a aquell on ha triomfat en origen. AIXÒ NO ÉS AMÈRICA ens mostra claus de l'estratègia electoral, Obama enllà, tot i que evidentment amb ell incorporat. Sarkozy, Zapatero, Merkel, Berlusconi, Putin, Uribe o Lula també descriuen estratègies polítiques i electorals d'èxit. Perquè calia una mirada global al món de la comunicació política.
.
Ja el teniu a les llibreries. Us tindré puntualment informats de les novetats que estan per venir al voltant d'aquest llibre.
.

1 comentari:

Higini Herrero ha dit...

Se m'acomula la feina per llegir.
Enhorabona!

Ja sé que després d'escriure un llibre, un necessita un temps per descansar... Però l'actualitat política s'està confabulant contra tu i t'envairà de temes, idees i arguments per fer una altra trilogia! hehehe

Estarem a l'aguait :)