dilluns, de setembre 07, 2009

Màrqueting polític, al Matí de Catràdio, amb Manel Fuentes

.
Avui comença la temporada del rellançament de El Matí de Catalunya Ràdio. Al capdavant del programa, un Manel Fuentes que no necessita de presentacions però de qui sí que puc dir-vos-en molt sincerament que poques vegades he vist algú com ell amb la il·lusió que té al damunt amb aquest nou repte. Triomfarà.
.
Amb el Manel ja vam treballar junts al mític Problemes Domèstics, quan servidor hi feia tertúlia amb el Carles Navales i la Maria de la Pau Jener. I ara hi hem recaigut. M'ha encarregat una secció del seu magazine, i allà que m'hi tindreu. Concretament, amb la secció Màrqueting Polític. Els dimarts cap a les 10.30h. Un honor, un repte i un entusiasme. No us perdéssiu demà el primer convidat... ni l'altra setmana el segon... ni el tercer... vaja, cap ni un perquè la cosa promet.
.
I igual com us ho vaig dir respecte de l'etapa que començaré dissabte vinent a can El Suplement (també a Catalunya Ràdio), al twitter, al facebook, al mail i aquí que espero les vostres propostes d'anàlisi, els vostres, consells, comentaris i similars.
.
Serà gran.

2 comentaris:

Higini Herrero ha dit...

Endavant i sort!

Sergi Sabaté ha dit...

Molta sort, fura!!

Serà qüestió de subscriure's al podcast!