dijous, d’agost 27, 2009

Labour STILL isn't working

Els conservadors de David Cameron revisiten la mítica campanya que l'any 1979 va impulsar Margaret Thatcher al 10 de Downing Street.
.
.
Per cert que malgrat revivals d'aquests a banda, els amics tories s'han modernitzat molt i fan coses d'aquelles que aquí encara no fem (a la foto, em vinc a referir... amb humor...).

2 comentaris:

Higini Herrero ha dit...

L'estil del cartell, amb les lletres extrablod negres i les vermelles a "mà" recorden a les campanyes de la Generalitat de l'estudi d'en Bassat de "Sóm 6 milion" o "La feina ben feta no té fronteres..."

Costa d'entendre la incapacitat de Brown de fer un cop d'efecte i sortir de l'etiqueta d'inoperant que té a sobre. O els laboristes es treun un As de la màniga o els tories ho tindran molt fàcil.

TONI AIRA ha dit...

vés que en bassat no s'hi inspirés. tens tota la raó del món. no hi havia caigut.

en les seves primeres passes, semblava com que en brown encertava. l'aposta per les noves tecnologies, la campanya del "not flash, just gordon", la reacció televisada ràpida a les inundacions... però ha perdut molt de gas. a més, no ha sabut rendibilitzar potser l'únic actiu que tenia: la seva imatge d'home expert en gestió i en econmia. i això no ho ha sabut fer en un moment clau que li ho posava en safata, com a mínim per transmetre imatge de treball en la bona direcció. però passa que quan no hi ha lideratge...