dijous, de juliol 23, 2009

Alerta amb la campanya contra CiU

Una majoria absoluta al Parlament amb la suma de tres socis units ja fins la mort (política; ni que sigui la d'un d'ells) no justifica certs excessos. Un domini aclaparador dels mitjans de comunicació privats i públics no dóna per bones segons quines estratègies d'assetjament. Una escenificació d'eufòria desfermada per un pacte que, com a mínim, s'ha endarrerit un any i que encara a dia d'avui no sabem què donarà de bo... hauria d'aconsellar pel cap baix contenció. I això no està passant.
.
A l'estratègia de domini de pati de cole que el tripartit ha anat aplicant metòdicament a CiU, ara s'hi suma fins i tot el possible aprofitament d'una desgràcia com la dels incendis. La filtració/fabulació d'avui respecte de Felip Puig està a l'alçada de certs capítols poc edificants que ja hem viscut en la nostra premsa. Diuen que diu un (no identificat) que Puig hauria dit que això de l'incendi ha anat bé per "tapat l'èxit del finançament".
.
Alerta amb passar-se de rosca amb estratègies de lapidació. La mà és fàcil que no es pugui controlar un cop deixada anar. Alerta amb fer de la política catalana una cosa massa espanyola per ser suportable. I alerta, tripartit, amb acarnissar-se amb una CiU que encara fareu més entranyable a ulls de més d'un. A ulls, segurament, dels molts que en aquest país detesten l'abús del fort davant del feble. Perquè convindrem que una CiU sense gairebé poder institucional és feble davant d'un tripartit que mana gairebé a tot arreu, oi?

1 comentari:

Dessmond ha dit...

El mateix Pujol va haver de fer una declaració institucional per deixar ben clar el què pensava, pel grau d'intoxicació que els media al servei tripartit van posar en dansa.
Aquesta gent no sé si és progre. Però vocacionalment és involucionista a les totes.