dilluns, d’octubre 01, 2007

Gabilondo, Ibarretxe i Ottinger

La del títol és una combinació poc intel·ligible, oi? Però té la seva explicació. Primer de tot voldria recomanar-vos, a aquells qui puguin donar-se el luxe, que aquest dimarts 2 d'octubre us passeu per la Facultat de Comunicació Blanquerna, allà per les 12h del migdia. La raó? El periodista Iñaki Gabilondo hi serà per presentar-hi el llibre Kapuscinski, la voz del Otro. Es tracta de la presentació en societat del primer llibre de la col·lecció (ex)tensiones, de Blanquerna. I no cal dir que a més tots dos protagonistes de l'acte (Gabilondo i Kapuscinski) són molt ressenyables.
.
Després d'això volia esmentar Ibarretxe, a qui dedico (amb derivades catalanes) l'article de la setmana a El Singular. Aquí el podreu llegir: Perills imminents (El Singular, 1 d'octubre del 2007).
.
Per últim, un d'aquests repors de l'Avui que tant agraden als meus amics (suposo que sobretot perquè són això mateix, gent propera i malalts de la mateixa cosa) periodistes i polítics. Aquí el podeu linkar també: La síndrome Ottinger (Avui, 1 d'octubre del 2007).