dilluns, de juny 18, 2007

Temps de transició

Avui a primeríssima hora ja he escoltat el típic llest que va d'entenador i que si per ell fos (segons diu) es carregaria tot el primer equip del Barça. Aquest mateix paio, i molts com ell, si ahir el Madrid no hagués remuntat a Mallorca, segurament estaria buscant alguna altra excusa per fotre's amb el Barça. I és que això és molt nostre, per desgràcia. Jo, en canvi, aquí opto per no ser gens ortodoxe. Netaja? Sí. Il·lusió? També. Ni el Madrid ha obert un cicle ni nosaltres l'hem tancat. El partit d'ahir va ser per al Barça la fi d'un equip, no d'un cicle. Ara, doncs, cal renovar el primer equip amb seny i cal redreçar certes actituds a nivell de club. I a preparar-nos per seguir amb el cercle virtuós! A seguir disputant les màximes competicions al màxim. L'any vinent, la Lliga pot ser nostra, i la Champions també.
.
Crec sincerament que el Barça no ha entrat en coma, sinó que està en fase de transició. En fase de superar les inèrcies negatives que li va imposar una sèrie de victòries que han aclaparat a més d'un, i en vies de redreçar la situació. Confiem-hi.

Per cert que avui a Tribuna Catalana (ja sabeu, cap a la tarda) hi penjaran un article de servidor: Temps de transició. I no va sobre el Barça.