dissabte, de març 05, 2011

Des de l'Ala Oest


Els dissabtes com avui em podeu trobar a ca la secció d'Opinió del diari AVUI. I des d'aquest diumenge, setmanalment, també a la secció de Política d'aquest que és el meu diari de fa molts anys. Demà hi obro secció. Un espai batejat amb un nom que a molts de vosaltres (malalts de la cosa) us durà bons records: Des de l'Ala Oest.

I des d'aquest espai parit a quatre junt amb el dire Xevi Xirgo, en Carles Ribera i la Pepa Masó, els qui ja remeneu per ca La cortina de Fum hi trobareu un producte molt en la línia, amb voluntat d'aportar ítems d'interès, d'anàlisi, de fons i de forma, al voltant de la comunicació de la política. Una mirada comunicacional de la política. Un tenir present el pes dels equips de professionals que treballen la projecció pública de la política.

Els assessors de comunicació i estratègia, i les seves tècniques aplicades en el dia a dia. En parlaré. M'hi aturaré, amb mirada sempre curiosa, amb el bagatge d'uns quants anyets ja remenant-hi, amb el contrast i l'enriquiment de les fonts que he anat sumant en el camí, i sempre amb voluntat de projectar la política de forma apta per a tots els públics.

L'objectiu és clar. Des de Política de can AVUI volem tancar la setmana descodificant una part de l'activitat parlamentària, institucional i de partit, aturant-nos en com s'hi van posant des de l'Ala Oest del Pati dels tarongers... des de l'Ala Oest de Nicaragua... des de l'Ala Oest de Calàbria... des de l'Ala Oest del Passatge del Rellotge... i de tots.

Ja friso. Confio que el sentiment sigui mutu. Demà ens estrenem parlant d'una foto...