dissabte, de gener 15, 2011

Full de serveis?


No ens enganyéssim. Les primàries del PSC a Barcelona no auguren un debat sobre la capital tant com parlar de cares, d'enquestes i de fotogènia electoral. En si mateixes són una gran cortina de fum per no parlar de Barcelona, tot apunta que a causa de l'esgotament del projecte socialista per a la ciutat, després de 32 anys de manar-hi.

I cortina sobre cortina, irromp Montserrat Tura mirant d'imposar el frame de si és bo o no tenir un alcalde de fora de Barcelona. Diu Tura que les eleccions a Barcelona són més que uns comicis per una ciutat. Parla de Catalunya, i potser aquí la traeix el subconscient, amb la mirada posada a governar (el PSC de) tot Catalunya. I es reivindica molletana. Un debat que podria tenir números per quallar a Can Fanga, ciutat amb molt de benestant amb ànima d'alternatiu.

Però no. El debat no és aquest. En pocs mesos, els barcelonins triarem solucions per a Barcelona. Com a mínim sabem el model que defensa Jordi Hereu per posar-s'hi. Però, i el de Tura? Quin ha estat fins ara el seu interès per Barcelona? Full de serveis? (...)

2 comentaris:

Nicolás Tomás Lanchon ha dit...

No és més que la candidata de Montilla en un intent de salvar la imatge del PSC després de la patacada autonòmica. Barcelona és el de menys per a Tura. No hi viu, ni hi vol viure. No demostra gaire coneixement quan tracta a Ciutat Vella com el 'cor de la ciutat'. A més, quin sentit té destrossar un projecte polític, com el del senyor Hereu, a pocs mesos de les eleccions? Molt poca unitat tenen a Nicaragua.

Anònim ha dit...

AI QUIN MERDER!!!!QUE DIRIA LA TRINCA.JO TENIA EN MOLTA CONSIDERAÇIO AQUESTA SRA.AN SAP GREU.SOBRETOT ARA QUE PINTAN "BASTOS"PER CATALUNYA. PALLACH ON ETS???.
JUGANT AMB BCN.