dimecres, de setembre 15, 2010

Noria + Maragall + Madonna= confusió

José Montilla anirà en unes setmanes a La Noria. En principi haurà de ser no abans de tres setmanes perquè la previsió és que en els dos propers els protagonistes polítics del programa de Jordi González a Telecinco siguin Trinidad Jiménez i Cándido Méndez.
.
De l'última compareixença a can Noria, la d'Artur Mas, n'hem parlat avui al Tot és molt confús, decodificant-ne el sentit. Així com també hem analitzat que Jaume Collboni s'està sortint amb la seva respecte de certa evolució (a més actual) que està experimentant Montilla en el vestir (certs vestits de tall més modern).
.
També hem parlat del seu aprimament i del de Joan Puigcercós, de qui igualment ens hem fixat en el "fora barreres" que aplica en alguns dels seus mítings, l'últim amb micro al més pur estil Madonna incorporat.
.
I, com no, havíem de comentar també la famosa entrevista de Maragall a una revista convergent on apostava per la victòria d'Artur Mas. A can PSC hi ha molt de nervi i s'hi ha respost ràpid i virulentament (com amb l'afer Tremosa). Però des de cal convergent es van administrant amb comptagotes ímputs que van mirant de minar el flanc "catalanista" del PSC.
.
Ahir les declaracions de Maragall veuen la llum, i avui, foto boníssima de la seva esposa, Diana Garrigosa, brindant amb la de Mas, Elena Rakosnik. Impacte. Ah! I amb l'històric socialista Jaume Sobrequés, que ja ha dit (també avui) que deixa el PSC i que votarà Mas. Impecable.
.
Aquí teniu l'àudio de El consultori del Dr. Aira, dimecres 15 de setembre de 2010.
.