diumenge, de març 02, 2008

La 'war room' de Nicaragua

Ens agraden les campanyes electorals. Ara està de moda dir que són avorrides, però els qui seguim les eleccions i la política amb fruïció sabem que això no és del tot cert. Sempre hi ha coses que engresquen. Us recomano molt el programa del Follonero a La Sexta. El del diumenge passat va ser simplement boníssim. El d'avui promet.
.
Els mateixos comitès de campanya tenen un atractiu especial. Són la cuina de la política. En moments com aquest, de la política electoral. Ahir vaig parlar a l'Avui del de CiU. Avui toca PSC. Dos personatges hi destaquen especialment: José Zaragoza i Miquel Iceta. El seu referent?: La famosa war room que l'any 1992 es va fer famosa per catapultar Bill Clinton al poder. Una sala de la guerra on el gran George Stephanopoulos (*) va avançar què podia arribar a donar de si a la Casa Blanca. D'aquell equip de campanya se'n va arribar a fer un documental nominat als oscars. Us enllaço l'article d'avui:
.
.
.
(*) No diríeu que a la gran Mars Attacks! l'amic Burton no el parodia salvatgement a través del personatge interpretat per Martin Short?